Tartu Ülikooli Kliinikumi verekeskuse laboriosakonna juhataja Ülle Kuusiku sõnul on sellises olukorras, kus inimene doonoriks ei sobi, pisike pettumus täiesti tavaline. „Aga samas inimesed ka mõistavad, et doonorile on veidi kõrgemad nõudmised ning et nad ei ole seepärast veel haiged," lausub ta.

21. jaanuar 2015, Õhtuleht, Silja Paavle „Doonor verekeskuse väljasõidul: "Nii on väga mugav head teha!"


„Julgen isegi öelda, et teatud kasvajalistest haigustest on rohkem võimalusi terveks saada kui teistest kroonilistest haigustest. Näiteks 70–80 protsenti lümfoomihaigetest saavad päris terveks," selgitas professor Hele Everaus.
31. jaanuar 2015, Postimees Arter, Priit Pullerits „Hele Everaus: uskuge, et saate hakkama!"


Hematoloogia vanemarst-õppejõud Ain Kaare kutsub omalt poolt kõiki inimesi liituma tüvirakkude doonorite registriga. „On väga olematu tõenäosus, et te osutute just temale sobivaks, kuid te võite aidata kedagi teist, kes vajab just teie abi."
6. veebruar 2015. Postimees, Hannele Rudi „Ema abipalve: vähihaigete laste saatus sõltub doonoritest"


Kopsukliiniku õe Viktoria Filipi sõnul tuli mõte õppida õendust gümnaasiumis. „Sain aru, et tahan aidata inimesi. Kui hiljem olin juba haiglas praktikal, siis sai sajaprotsendiliselt aru, et tahan aidata inimesi."
7. veebruar 2015, Postimees, Elu24 „Maarjamõisa kopsukliinikus töötab Eesti kõige ilusam õde!"


„Laiendatud vastsündinute skriiningusse valiti haigused, mis on hästi ravitavad ning seetõttu õigeaegse diagnoosi ja ravi alustamise korral on pikaajaline elukvaliteet hea," ütleb geneetikaprofessor Katrin Õunap.
12. veebruar 2015, Eesti Päevaleht, Agne Narusk „Vastsündinute sõeluuring otsib 20 rasket haigust"


„Tahaks juhtida tähelepanu sellele, mis pole küll kirjas: mittesüülise vastutuskindlustuse rakendamine nii patsientidele kui ka personalile, mis oleks kvaliteedi tõusule alustoeks. Praegu on selle asemel võlaõigusseadus," kommenteeris meditsiiniprofessor Raul Talvik.
12. veebruar 2015, Eesti Päevaleht, Tuuli Jõesaar „Parteide lubadused meditsiinivallas kulutavad olematut raha"