Taavo Mägiveer. Foto: Merili Väljaotsa.

Alates möödunud aasta septembrist töötab meestekliinikus õena Taavo Mägiveer.

Taavo Mägiveer iseendast:

Erialase ettevalmistuse sain Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis, kuhu asusin õppima ema ja õe soovitusel. Esialgu olin oma otsuse suhtes kahtlev, kuid mida aeg edasi, seda enam veendusin, et olen õiges kohas ja õpin õiget eriala.

Juba kooli ajal näis mulle, et meeste terviseprobleemidele ei pöörata piisavalt tähelepanu ning neist räägitakse vähe. Uroloogia osakonnas praktikal olles õnnestus saada üsna hea ülevaade meeste muredest ja haigustest ning minu erialane huvi androloogia vastu kasvas veelgi. Kui mulle möödunud suvel meestekliiniku poolt tööpakkumine tuli, nõustusin kõhklemata.

 

Uues ametis püüdlen enesetäienduse ja uute teadmiste poole. Juba praegu olen jõudnud arusaamisele, et meestekliinikus ei ole ühtegi „tavalist“ päeva. Iga tööpäev on isesugune ja omamoodi huvitav, mistõttu ei ole mul veel kordagi tekkinud tunnet, et nüüd tean kõike ja ei ole midagi uut.

Ka kollektiiv on väga lõbus ja sõbralik, mistõttu olen oma otsusega väga rahul ning loodan, et minust on siin meeste tervise parandamisel abi.

 

Taavo on väga asjalik medvend

Võib julgelt öelda, et androloogiakeskuse viimase paari aasta areng on seotud just õdede/medvendade iseseisva vastuvõtu ja nende poolt läbiviidavate uuringute osakaalu tõusuga. Tundub, et Taavo on meil hästi kohanenud. Väga oluline on, et ta tajub hästi õe töö piire ja vastutust. Tegelikult vajaksime me oma meeskonda veel kahte sama asjalikku medvenda.


Dr Margus Punab
androloogiakeskuse direktor