lk10 pardiralliLaupäeval, 11. juunil toimub Tallinnas Kadrioru pargis juba kolmas heategevusüritus Pardiralli. Tänavu on seljad kokku pandud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga, et koguda annetusi raskelt haigetele lastele.

 

Kui ka Sina sooviksid toetada vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse teenuse pakkumist või spetsiaalsete toidusegude soetamist raskelt haigetele lastele, löö rallis kaasa! Selleks tuleb külastada enne 11. juunit Pardiralli kodulehte www.pardiralli.ee,klikata seal "Osale Pardirallil" ning määrata ja tasuda summa, millega vanniparti soovitakse sponsoreerida ning seeläbi raskelt haigeid lapsi toetada. Seejärel kuvatakse ühe võistlustulle astuva vannipardi number ning jääb vaid üle see meelde jätta ja pöialt hoida.

 

Annetuste kogumise kampaania lõpeb meeleoluka perepäevaga 11. juunil Kadrioru pargis, kus leiab aset heategevuslik kontsert ning 10 000 kummipardi „ujumisvõistlus" ehk Pardiralli. Esimesena Kadrioru pargi kanalis kindlaksmääratud distantsi läbinud vannipart toob oma sponsorile ürituse peaauhinna, mille on välja pannud Laevapiletid.ee – koguperereis Rootsi koos majutuse ja pääsmetega Astrid Lindgreni Maailma. Kõikide teiste osalejate vahel loositakse välja veel palju toredaid üllatusauhindu. Üritus on tasuta.

 

Lisainfo pardiralli.ee.