Jaana Veski. Foto: Pille-Riin Pregel.

Augusti algusest on kliinikumi koolituskeskuse uueks projektijuhiks Jaana Veski.

Jaana Veski iseendast: 2003. aastal lõpetasin Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õe eriala ning asusin tööle kliinikumi üldanestesioloogia osakonda. Töö anesteesiaõena oli stressirohke, kuid andis juurde palju kogemusi. Et veelgi oma teadmisi täiendada, asusin 2006. aastal õppima erialaõppesse intensiivõenduse erialale.

Anesteesiaõena töötades hakkasin tundma, et midagi mu elus on veel puudu. Sellest ajendatult asusin 2007. aastal õppima TÜ õendusteaduse magistriõppesse õenduspedagoogika alale.

Koolituskeskuse projektijuhi põhikohustuste hulka kuulub õppetöö planeerimine ja korraldamine ning tihe koostöö õendusjuhtide ja - spetsialistidega. Nende kohustuste juures on võimalus tööalaselt areneda ning end ka õppejõuna proovile panna, kuna õde-õpetajaid on keskusel väga vaja.

 

Jaana karakter ja kogemustepagas kindlustavad edu projektijuhina

Uue projektijuhi valimine oli konkursikomisjonile vastutusrikas ülesanne. Oleme aastate jooksul kogenud, kuivõrd oluliselt sõltub projektijuhist koolituskeskuse maine, edukus ja areng. On hea meel, et just Jaana võttis üle Ilona Pastaruse südamega tehtud töö. Temas on piisavalt ettevõtlikkust ja südikust, kuid samas ka hoolivust ja südamlikkust, mis peaksid tagama toimetuleku keskuse projektijuhina. Kasuks tuleb ka töökogemus ja omandatav eriala magistriõppes. Edu Sulle, Jaana!

 

Tiina Freimann
kliinikumi ülemõde