Alanud aastal, kui kolimine on muutunud kliinikumis erakordselt populaarseks, on teistest eeskuju võttes uue kodu leidnud ka juhtimissüsteemi dokumendid.

Veebruari algusest asuvad kliinikumi töökorralduslikud dokumendid intranetis, oodates seal aktiivset kasutamist. Kliinikumi intraneti päises asuv viit „Juhtimissüsteemi dokumendid“, juhatab registri avalehele. Registri varasemasse asukohta Outlook Publik Folderis jääb täiendav info asukohamuutusest ning viide uuele aadressile intranetis.

Lisaks uuele kodule on register saanud ka uue vormi, mis peaks hõlbustama vajaminevate dokumentide varasemast lihtsamat ja kiiremat leidmist. Dokumente on võimalik otsida pealkirja, tähise ja sisu järgi, millest viimane võimaldab täistekstiotsingut. Dokumente saab sorteerida erinevate metaandmete alusel nagu tähis, pealkiri, liik või filtreerida kategooriate, näiteks töösuhted, ravijuhised, majandus- ja haldustegevus kaupa. Dokumenti on võimalik avada otse nimekirjalehelt, klõpsates dokumendi ikoonile. Dokumendi pealkiri avab dokumenti kirjeldava lehekülje ning otsetee seotud dokumentidele.

Hetkel leiab registrist üle kliinikumi kehtivad juhtimissüsteemi dokumendid, kuid edaspidi on plaanis registriga liita ka struktuuriüksuste dokumendid ning tekib ühtne, kõiki valdkondi hõlmav dokumendisüsteem.

Registri kasutamisega seotud küsimuste tekkimisel on soovitav tutvuda juhendiga, mis on leitav ikooni „Abi“ alt. Vajadusel abistavad teid registrihaldurid e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning telefonidel 9201, 9202. Samadel kontaktidel on oodatud ka tagasiside ja ettepanekud.

Loodetavasti on asjaajamine uues kodus sammu võrra lihtsam ja mugavam.

 

Hele Punga.

Hele Punga
kantseleiteenistuse direktor