September 2016, silmakliinik
Soovin avaldada suurt tänu dr Marko Pastakule, tänu kellele muutus minu pikka aega "pimeduses" elatud elu jälle nägemisväärseks – seda tänu tema läbi viidud edukale silmakae eemaldamise operatsioonile. Suur aitäh, soovin edu ja kordaminekuid edasiseks!

 

September 2016, südamekliinik / erakorralise kardioloogia osakond
Tahan tänada osakonna personali. Erilised tänusõnad dr Mart Kaldrele, õde Malle Põllusaarele ja põetaja Eha Potile.

 

September 2016, hematoloogia-onkoloogia kliinik
Soovin avaldada siirast tänu radio- ja onkoteraapia osakonna arstidele dr Madis Joonsalule, dr Olav Tammikule ja dr Kadri Väljatagale minu tervise parandamise eest! Lisaks minu siirad tänusõnad sama osakonna õdedele Maire Laanesoole ja Lemmi Aruvälile, kes ennastunustavalt hoolitsesid minu eest. Siirad tänusõnad ka kiiritusravi töötajatele ja hooldajatele.

 

September 2016, stomatoloogia kliinik / sisekliinik
Täname südamest dr Kati Kärbergi, dr Oksana Ivaskit, dr Stephanie Akermanni ja dr Kätrin Privoid ja nende meeskonnaliikmeid. Tänu inimliku suhtumise eest erivajadusega inimesesse.

 

September 2016, kirurgiakliinik
Meie lapselaps paraneb jõudsasti. Teie kliinikus on meedikute oskused väga kõrged, kuid eriti hämmastab hingeline, inimlik suhtumine hätta sattunud laste suhtes. Suur tänu kogu osakonna personalile, õdedele ja hooldajatele. Sügav kummardus andekale doktorile dr Viljo Kübarsepale, kes sõna otseses mõttes pani meie lapselapse jalgadele. Soovime teile kõigile edu teie keerulises töös ja kindlasti tervist.

 

September 2016, sisekliinik
Avaldan tänu ja tunnustust õde Alla Olefirenkole erakordselt professionaalse veeni kättesaamise eest: neljal korral on ta minult analüüse võtnud ja iga kord on tabanud veeni esimesel korral.

 

September 2016, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Õde Ingrid Luts on äärmiselt hea ja hoolitsev olnud. Ravi tulemusena on parem jalg peaaegu terve ja ka vasak jalg on paranemise poole teel.

 

August 2016, südamekliinik / toitlustusteenistus
Tänan kõiki osakonna töötajaid, kes on väga professionaalsed, sõbralikud ja heatahtlikud. Tänan väga oma raviarsti dr Marit Aasaru, kes on rahulik, kuulab patsiendi kaebused ära ja otsib neile lahendusi. Toit on korralik ja maitsev – olen väga rahul!

 

September 2016, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Tahaksin tänada sekretär Marge Rätsepat patsientidesse vastutuleliku ja tähelepaneliku suhtumise eest. Väga peenetundeline ja mõistev inimene, alati valmis aitama. Suur aitäh, et teil töötavad sellised head inimesed.

 

August 2016, südamekliinik
Tahan tänada dr Paju ja medõdesid, kes mind teenendasid ja ravisid. Eriti tänan õde Irina Andrejevat hea suhtumise eest.

 

August 2016, silmakliinik
Täname südamest kogu teenindavat personali, eriti dr Kaljuranda. Soovime jõudu ja jaksu edaspidiseks!

 

August 2016, naistekliinik
Sooviksin tänada väga hea hoolitsuse ja meeldiva suhtumise eest intensiivravipalati õde Koidula Trummerit ja põetaja Ona Berlinit. Jõudu ja jaksu edaspidiseks!


August 2016, analüüsi-marketingiteenistus
Palju tänu klienditeenindaja Sirje Küttile, täiesti võõrale kenale neiule, kes aitas mind õige koha leidmisel, viies mind, 94-aastast vanurit, ratastoolis edasi, kuna minu trauma tegi valu.

 

August 2016, lastekliinik
Soovin tänada lastekliiniku EMO ja ägedate infektsioonide osakonna personali kvaliteetse meditsiinilise abi osutamise eest. Erilised tänud meie raviarstile dr Liisa Saarele.