November 2016, naistekliinik
Olin novembris Tartu Ülikooli Kliinikumis sünnitamas. Elan ise Lätis ning ka esimene laps sündis Lätis. Sattudes Tartu haiglasse olen lihtsalt vaimustuses ning tunnen suurt uhkust meie meditsiini üle! See on kindlasti üks ülioluline sotsiaalvaldkond, mis näitab riigi heaolu. Tundsin ennast nii sünnituse protsessi ajal kui ka taastumisperioodil nagu tasulises Šveitsi erakliinikus. Kogu personal on väga hooliv ja abivalmis, haigla varustus ja patsiendi kasutuses olev inventar, palati sisustus – kõik läbimõeldud ja mugav. Eriti positiivne oli arusaamine, et personal püüab võimalikult vähe sekkuda sellisesse looduslikku protsessi kui sünnitus ning sünnitusjärgne periood. Haigla köögile ka ainult heakskiit!

Tahaks avaldada suurimat tänu nii kliiniku juhatusele kui ka kogu personalile, kes igapäevaselt südamega oma tööd teevad, eriti ämmaemand Moonika Pedoskile, kes aitas ilmavalgust näha üpris priskel poisslapsel, ning dr Maie Veinlale, kes ravis ja muretses mehikese tervise pärast.

Lugupidamisega
Alina

Detsember 2016, kirurgiakliinik
Soovime tänada kogu personali, kes oli väga sõbralik, toetav ja professionaalne. Palun andke edasi minu tänu ka dr Urmas Lepnerile, kes tegi imeilusa lõikuse. Ilusat jõuluaega imelisele personalile!


Detsember 2016, närvikliinik, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik, traumatoloogia ja ortopeedia kliinik
Suur tänu raviarstile dr Marju Bildile, arstidele dr Ülle Krikmannile ja dr. Tiit Havikole ning kogu meditsiinipersonalile hea ravi, hoolitsuse ja suhtumise eest.


Detsember 2016, hematoloogia-onkoloogia kliinik, anestesioloogia ja intensiivravi kliinik
Suur tänuavaldus minu raviarstile dr Jaak Lehtsaarele, kes mind opereeris. Sain nii julgustust kui ka igakülgset infot oma lõikuse kohta ning maailma parimat ravi! Suur tänu ka minu anestesioloogile, kes võttis enne operatsiooni põhjaliku vestluse käigus operatsioonieelse pinge kenasti maha. Suured tänud ka kogu personalile, kes mind pärast operatsiooni hoolega nii ööl kui päeval põetasid!


Detsember 2016, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik


Minu sügav lugupidamine ja tänu füsioterapeut Annika Partsile, tegevusterapeut Külli Kasklale ja dr Annika Albert-Aksjonovile. Tänu teile sain tagasi oma elukvaliteedi. Jõudu ja hoolivat suhtumist edaspidiseks!


Detsember 2016, sisekliinik
Üdini meeldiv kogemus oli olla dr Mare Pauklini vastuvõtul, kes tundis huvi iga aspekti kohta minu kaebustes. Ta tegi lisateste ja näitas ette, kuidas kasutada ravimeid. Väga hea tunne oli kabinetist lahkudes. Suur kummardus ja tänud!


Detsember 2016, kirurgiakliinik, sisekliinik
Suur sületäis tänu, mida käed ja keel kanda ei jaksa. Tänan teid kõiki, nefroloogia osakonna tublisid arste, õdesid ja saaliperenaisi, et oma töö ja suhtumisega olete muutnud selle koha ilusamaks ja toredamaks paigaks. Eriline tänu on pühendatud dr Külli Kõlvaldile ja teine eriline tänu dr Aleksander Lõhmusele.


Detsember 2016, nahahaiguste kliinik
Suur tänu dr Heli Rajangule ja õdedele Heli Valtsile ja Ljubov Sobolevile minu jala eest hoolitsemisel.


Detsember 2016, lastekliinik, naistekliinik
Tahan tänada naistekliiniku sünnitusosakonna personali, kes tegutses väga professionaalselt ja abivalmilt, et minu enneaegne beebi emale tuua. Tänan ka lastekliiniku arsti dr Piret Külaseppa väga hea töö ja mõistva suhtumise eest.


Detsember 2016, närvikliinik
Palun edastada minu südamlik tänu närvikliiniku kõigile töötajatele – arstidele, õdedele, hooldajatele, logopeedidele, füsioterapeutidele, psühholoogile, kes jagasid oma teadmisi, hoolitsust ja hoolivust minu abikaasale, kes viibis uuringutel ja mitmel korral. Minu eriline tänu dr Ülle Krikmannile, profToomas Asserile ja dr Tõnu Rätsepale.


Detsember 2016, silmakliinik
Tänan silmakirurgi dr Marko Pastakut ning teisi õdesid ja arste eilse silmakae eduka operatsiooni puhul. Olite kõik abivalmid ja tegite oma tööd väga hästi!


Detsember 2016, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Mu jalg on saanud kahe nädalaga hea liikuvuse, hea painduvuse, mul pole valusid – aitäh füsioterapeut Kerli Kostin! Harva on olnud näha nii oma töösse pühendunud abivalmis "treenerit". Imetlen minu raviarsti dr Carolin Urrest. Ma tulin jalaravile, aga tema abil lahenesid ka teised terviseprobleemid. Aitäh! Siin tehakse väga tänuväärset tööd. Olge te kõik õnnistatud ja hoitud!


Detsember 2016, südamekliinik
Olin teie juures uuringutel. Ei ole sõnu, et teid tänada nii hea suhtumise ja korraliku teenenduse eest. Jätkugu teil kõikidel tugevat tervist, traadist närve, õnne isiklikus elus ja kannatlikkust patsientidega, kellele pole miski hea. Tänan südamest dr Eve Laanet, õdesid Ülle Riener, Anna Rahman, Žanna Kabulov, Sirje Põder, Aleksandra Golubtsova, hooldajat Reet Mel, põetajaid Eda Õun ja Eha Pott.


Detsember 2016 kirurgiakliinik
Tahaksin teile anda tagasisidet mind opereerinud dr Terje Araku kohta. Tegemist on vägagi sümpaatse arsti ja inimesega, hea suhtlejaga, ilmselgelt kõrgtasemel professionaaliga. Olen väga tänulik veel põetajatele ja õdedele, kes omalt poolt tegid kõik võimaliku minu taastumiseks. Olen tänulik tervele kollektiivile, kes te igapäevaselt hooldate operatsioonijärgseid patsiente. Just teist sõltubki paranemine. Ma soovin teile kogu südamest ilusaid pühi, jõudu ja jaksu teha seda tänuväärset tööd ka uuel aastal!