August 2020, anestesioloogia ja intensiivravi kliinik (EMO) 

Tahaksin tänada arste, õdesid, hooldajaid – kõiki, kõiki, kes minuga tegelesid. Hästi super ja abivalmis inimesed. Palju päikest teile ja pidage vastu! Suur aitäh!

 

August 2020, nahahaiguste kliinik

Tänan dr Valeri Kürsat lahke suhtumise eest oma patsientidesse. Soovin talle tervist, kannatlikkust ja heatahtlikkust. Tänan kogu personali kannatlikkuse ja hoolitsuse eest. Kõigile head tuju!

 

August 2020, silmakliinik 

Tänan dr Marko Pastakut, kes tegi mulle glaukoomi ja silmaläätse vahetuse operatsiooni. Ta on väga professionaalne ja suhtub patsiendisse väga kohustundlikult, jälgib taastumise kulgu. Südamlik tänu doktorile! 

 

August 2020, psühhiaatriakliinik 

Tahan tänada tänaseid tublisid töötajaid, kes on väga patsiendisõbralikud ja vahel tekib tunne nagu oleksin kodus. Saame alati oma muredest rääkida ja ei tunne ennast vaimuhaigetena. Nad oskavad alati patsientidele läheneda, mis teeb muredest rääkimise lihtsamaks. Aitäh õde Merle Taevik ja Marleen Rämmeld.

 

August 2020, naistekliinik

Olen nii tänulik, et perekooli saab nüüd veebivahendusel vaadata. Nii mugav! Samuti meeldisid väga imetamisnõustaja videod. Ta oli rahustav, sõbralik ja informatiivne. Ootan juba uusi virtuaalseid loenguid!

 

Juuli 2020, nahahaiguste kliinik 

Olen ääretult tänulik kogu haigla personalile - õdedele, hooldajatele. Te kõik väärite suurt tunnustust. Tahan südamest tänada oma kahte raviarsti -dr Liisi Raami ja arst-resident Ants Tammepuud. Soovin teile kõigile palju jõudu ja tervist sel tänuväärsel ja raskel tööl! Aitäh!

 

Juuli 2020, närvikliinik 

Suur tänu kogu meditsiinipersonalile ja teenindavatele töötajatele! Eriline tänu dr Simmo Savisaarele. Aitäh teie raske, kasuliku ja tänuväärse töö eest.

 

Juuli 2020, anestesioloogia ja intensiivravi kliinik / südamekliinik 

Suur tänu 26. juuli õhtul tööl olnud EMO meeskonnale professionaalse, hooliva ja meeldiva suhtumise eest. Eriline tänu valvearst dr Karmen Veermele ja valvekardioloogile dr Kristin Lampile

 

Juuli 2020, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik 

Avaldan tänu õde Merly Lauritsale tubli ja oskusliku töö eest. Alati sõbralik ja abivalmis, kiire patsientide abistamisel. Väga, väga tubli töötaja. Avaldan tänu õde Merle Sommerile, kel on oskus suhelda patsientidega ja abiõde Katy Gerda Kiiskile, kes suhtub oma patsientidesse väga mõistvalt ja tähelepanelikult. Suurimad tänud neile!

 

Juuli 200, naistekliinik 

Tahaksime tunnustada ja tänu avaldada ämmaemand Siiri Põllumaale. Ta on ülimalt professionaalne. Olen südamest tänulik, et tema sattus meie pisikest vastu võtma. Siiri südamlikkus ja rahulikkus sünnitusel oli tõeline kergendus, nagu koorem langes. Aitäh talle, imeline ämmaemand!

 

Juuli 200, analüüsi- ja kvaliteediteenistus / majandusteenistus 

Tahan tänada meie kliinikumi informaatoreid ja registratuuride töötajaid, kes kriisiajal ja pärast seda on iga päev tegutsenud väga rahulikult ja professionaalselt ning igasugustesse muutustesse ja segadustesse häirimatult suhtunud. Minu koostöö nendega on olnud väga muretu. Aitäh väga hea kogemuse eest!

Ilona Pastarus, anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku ülemõde

 

Juuli 2020, traumatoloogia ja ortopeedia kliinik

Tahaksin tänada hea koostöö eest kliinikumi arste. Erilised tänud hooldaja Inna Ištšukile - hooliva ja mõistliku suhtumise, eelkõige ausa käitumise eest.

 

Juuli 2020, närvikliinik

Tänan dr Leho Kõivu ja õde Maria Gorbatši tähelepanelikkuse, suurepärase suhtumise eest haigetesse, headuse ja oma eriala hea valdamise eest. Kummardan nende inimeste ees. Tänan teid veelkord!

 

Juuli 2020, südamekliinik / toitlustusteenistus

Olen juba kolmandat korda selles osakonnas ravil. Nii südamlikku ja heatahtelist personali tänan suure tänutundega. Dr Priit Tammjärve suhtumine minusse kui patsienti, on väga tänuväärt. Tema suur pühendumine oma erialasse on imestamisväärne. Lahkun haiglast suure tänutundega kogu osakonna personali vastu. Aitäh maitsvate toitude eest!

 

Juuli 2020, kirurgiakliinik

Väga suured tänud dr Andres Teinile ja tema abile arst-resident Mari Palmile. Erilised tänud sidumistoa sidujale: tema tehtud tööle, mis on tehtud hästi ja südamega. Tänan kõiki sanitaridest kuni õdedeni, kes mind kuus päeva pidid ravima. Suur tänu! Olgem terved!

 

Juuli 2020, psühhiaatriakliinik

Soovin tänada kogu psühhiaatriakliiniku personali, eriti dr Helen Kadastikku, hooldaja Ivika Põldmaad ja füsioterapeut Kati Juurikut. Aitäh mõistva ja toetava suhtumise eest!

 

Juuli 2020, sisekliinik

Siiras tänu minu haiguse kiire avastamise ja kohese ravi eest. Tänan kogu personali, kes minu ravimisega tegelesid. Lahkun koju sooja südamega. Edu ja jõudu kõigile!

 

Juuli 2020, närvikliinik / toitlustusteenistus

Südamlik tänu dr Jaan Eelmäele ja dr Epp Heinolale! Olete väga abivalmid ja hoolivad. Aitäh! Suur tänu neurokirurgia osakonna personalile. Õed – teie abivalmidus ja hoolitsus on liigutav, olge hoitud! Hooldajad – teie abivalmidus on tänuväärne. Köögipersonal – aitäh maitsva toidu eest! Tervist ja õnne teie ellu.

 

Juuli 2020, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik, statsionaarse õendusabi osakond

Suur tänu hoole ja abi eest tervele osakonna personalile. Eriline au ja kiitus hooldajatele nende raske töö eest.